خانم سیدی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شماره پنج مشهد مقدس گفت: بررسی بسته عملکردی بروزرسانی شده ۱۴۰۴، تدوین جدول گانت و برنامه عملیاتی ۱۴۰۴، تبیین فایل وزارتی لاغری،اضافه وزن و چاقی، ارائه و بررسی شاخص های مکمل در سال1403 و مصوبات کمیته ید جهت سه ماهه اول 1404از جمله مهمترین مباحث این جلسه بود.
در ادامه این جلسه نیز کارشناسان تغذیه آموزش های لازم در خصوص آمار و شاخص های توزیع مکمل، اختلالات قد و وزن، امتیاز الگوی تغذیه کمتر از ۶ در دانش آموزان به تفکیک مراکز در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۳، اهمیت طرح موضوعات تغذیه در شورای سلامت مدارس، راستی آزمایی بخش تغذیه ی فرم های نوجوان و جوان را توسط سرکار خانم بوسعدی کارشناس مسئول واحد مدارس مرکز بهداشت شماره پنج مشهد مقدس فرا گرفتند.
روابط عمومی مرکز بهداشت شماره پنج مشهد مقدس
|