مرکز بهداشت شماره پنج مشهد

توصیه‌های بهداشتی مهم به عزاداران حسینی؛

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
     
 

تاکید بر عدم استفاده از ظروف پلاستیکی در مراسم‌ها

گوشت از مراکز مجاز تهیه شود

استفاده از مواد غذایی سالم، اجتناب از ظروف پلیمیری و توزیع سریع غذا پس از پخت، سه عامل کلیدی در پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی در ایام عزاداری است.

گوشت مورد استفاده برای نذری‌ها باید صرفاً از کشتارگاه‌های رسمی و مجاز تهیه و از خرید محصولات فله‌ای و بدون برچسب به‌طور جدی خودداری شود.

در خرید روغن باید نه‌تنها به تاریخ انقضا، بلکه به تاریخ تولید نیز توجه ویژه‌ای داشت، همچنین یخ مورد استفاده در این مراسم باید بسته‌بندی‌شده و بهداشتی باشد.

ظروف مورد استفاده برای طبخ باید کاملاً شسته و ضدعفونی شوند و نباید از یک ابزار برای مواد خام و غذای پخته استفاده کرد